Pysselverkstan

Idag har vi varit på Ikea och införskaffat en förlängningsskiva till mitt skrivbord i pysselverkstan. Det började bli lite trångt eftersom barnen har samma pyssellust som jag! Så fort jag går in i rummet släpper de allt de har för händerna och rusar in här och säger i kör "Mamma jag vill också pyssla". Det är klart att det är mycket roligare att sitta i mammas rum och pyssla för dels är det mera ordning (för det mesta) och sen kan man ju låna alla roliga scrapbooking-grejjer! Å det är ju faktiskt lite extra mysigt att göra något tillsammans. Förstås!Jag vet själv att jag inte tillbringade särskilt mycket tid vid mitt eget skrivbord när jag var liten...jag ville ju vara där alla andra var. Jag är jättenöjd med hur det blev. Alla som scrappar vet säkert hur mycket man brer ut sig med alla papper och grejjer när man försöker vara kreativ....Nu behöver jag inte fösa ihop allt i en liten hög när barnen vill vara med. Härligt!

Så här ser det ut i min pysselverkstad:Med ett bord som mäter 260 x 80 cm finns det gott om plats för tre tjejer att få utlopp för sin kreativitet!

Den stora expedithyllan från IKEA rymmer en hel del! Här finns även plats för lite Mary Kay produkter (som jag säljer).

Skrivbordet med ett par hyllor och sortimentskåp som rymmer massor av småpynt!

Sortimentskåpen är köpta på Clas Ohlsson. Hur bra som helst!

Mina hela papper förvarar jag i dessa hängmappar som jag köpt på Fynda i Falkenberg. Skulle vilja ha flera men sist vi var där var de slut....
Klippta papper och småbitar förvarar jag i en dokumentmapp.

Å så här såg det ut innan bordet förlängdes.


God fortsättning!

Så, då var 2010 års julhelg över. De senaste åren har mina föräldrar och mina fyra syskon med familjer firat hemma hos oss, men i år har vi firat helt själva på grund av galloperande kräksjuka! Synd, men vi har haft väldigt mysigt ändå (mellan kräkningarna förstås). Barnen fick som vanligt massor av julklappar som roat dem hela helgen, Emil fick lite tekniska prylar (det uppskattas alltid) och jag fick ett par nya gåstavar som jag önskat mig hela hösten. De heter "BungyPump number one"och har en fjädring med 4 kg´s motstånd vilket medför mer träning för överkroppen. Kan verkligen behövas! Man stelnar till rätt så mycket när man sitter lutad över skrivbordet och scrappar....

Annars så har dagen har ägnats åt tvätt, tvätt, tvätt och åter tvätt och så lite städning.  


Fler juliga tändsticksaskar

Här är några till....Inslagna...Å så en egen signatur på baksidan...


Vanliga tändsticksaskar

Å här kommer lite vanliga tändsticksaskar som jag altrat. Också jättekul att göra! När de var färdiga packade jag in dem i cellofan och satte ihop det med samma papper som asken. Emil tog med sig några som han sålde till kollegor på sitt jobb. Andra har vi gett som små julgåvor till dagisfröknar, mina kollegor har fått varsin och vi har haft med istället för gåbortblomma när vi hälsat på hos vänner.
Å så här blev de när jag packat in dem.


Tändstickshus

Altrade mina första tändsticksaskar inför julen 2010. Köpte 5 tändstickshus hos Mima´s scrapbooking. De var så himla roliga att göra. Ville såklart köpa fler men de sålde slut väldans fort. Jag sökte på alla möjliga webshopar efter dem men utan framgång, så jag köpte vanliga tändsticksaskar istället och de var faktiskt lika roliga att altra!Altrade mina första tändsticksaskar inför julen 2010. Köpte 5 tändstickshus hos Mima´s scrapbooking. De var så himla roliga att göra. Här är det första.  Ville såklart köpa fler men de sålde slut väldans fort. Jag sökte på alla möjliga webshopar efter dem men utan framgång, så jag köpte vanliga tändsticksaskar istället och de var faktiskt lika roliga att altra!


Något nytt för mig

Ja, då har jag skaffat mig en egen blogg....det trodde jag aldrig! Har alltid undrat hur folk får tid till att blogga, men har förstått att man inte behöver vara superflitig och göra inlägg varje dag. Här kommer jag mestadels lägga upp lite scrapbookingalster och skriva om lite annat smått och gott från vardagen.
Ha det gott!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0